Kalevi Kuitusen säätiö edistää kirjan ja kirjataiteen kehityksen tuntemusta ja tutkimusta sekä kiinnostusta bibliofiliaan. Säätiö julistaa haettavaksi apurahoja henkilöille, jotka harjoittavat tutkimusta säätiön tarkoitusta tukevilla aloilla. Apuraha voidaan myöntää yhdelle tai useammalle henkilölle.

Hakemus on vapaamuotoinen ja mahdollisimman tiivis. Hakijan nimi, hanke ja haettu summa tulee esittää selkeästi. Hakemukseen tulee liittää tutkimussuunnitelma, ansioluettelo sekä selvitys hankkeen muusta rahoituksesta. Mahdollisia suosittelijoita pyydetään lähettämään suosituksensa suoraan säätiölle.

Syksyn 2023 apurahahaku on käynnissä 15.10.-15.11.2023.

Hakemukset toimitetaan postitse alla olevaan osoitteeseen. Hakijan on lähetettävä hakemus viimeistään 15.11. Kuoreen tulee merkitä hakijan nimi. Ei kirjattuja kirjeitä eikä postipaketteja. Kirjeen voi lähettää esimerkiksi Postin pikakirjeenä tai pikkupakettina, mikäli haluaa lähetykseen seurantamahdollisuuden.

Jos hakija haluaa henkilökohtaisesti tuoda hakemuksen, on se toimitettava Hagelstamin kirjakauppaan aukioloaikojen puitteissa ja asiasta täytyy ilmoittaa etukäteen sähköpostitse.


Kalevi Kuitusen säätiö
c/o C. Hagelstamin Antikvaarinen Kirjakauppa
Fredrikinkatu 35
00120 Helsinki

Säätiö ilmoittaa myönnetyistä apurahoista suoraan apurahojen saajille sekä julkaisee tiedot nettisivuillaan.

Tarvittaessa lisätietoja antaa säätiön puheenjohtaja Cecil Hagelstam


puh. 0400405547
s-posti: hagelstam(at)gmail.com